jueves, 2 de abril de 2020

#niEZnaizaspertzen

SARAI
BIZKOTXOA
  • 3 arraultze
  • 3 yogurt bote hirin (210gr)
  • Limoizko yogurt bat
  • Lebadura sobre bat (16gr)
  • 2 olio kutxara
  • Txokolate tableta bat
  • Azukrea 2 yogurt bote
  • Mantekila molderako aproposa dena


Puskatu arraultzak bol batean, azukrearekin  batera eta nasi.
Yogurta bota, baita olioa ere eta nahasten jarraitu.
Lebadura eta hirina tamizatu eta bahasi ongi beste osagarriak.
Moldea mantekilaz igurtzi eta nahasketa bertan bota.
Labean sartu (aurre berotua) 180ºC ra 40 minutuz.
Labea itzali, bizkotxoa atera eta hozten utzi.
Moldearen eskinetatik nabal bat pasa bizkotxoa errazago ateratzeko.


Azkenik gainetik txokolatea jarriko diogu. Horretarako, txokolate tableta puska txikitan banatuko dugu eta mikrohuinean sartuko dugu. Ondoren pixkat hozten utzi ondoren bizkotxoaren gainetik botako dugu eta lixto!!!

Nahi izanez gero gainetik zerbait jarri dezakezue, pepitak adibidez. On egin!!!


GAIZKA


UNAI
Esperimentua: aire kanoi erraldoia


MATTIN
SAGAR BIZKOTXOA


Gaur nere lehengusina Maiterekin tarta bat egin dut bihar Andoniren urtebetetzea delako. Horretarako hau erabili dugu:


  • Iogur natural bat
  • 3 arraultze
  • 3 baso irin
  • 2 baso azukre
  • Baso erdia olio
  • Kutxarada bat lebadura
  • 4 sagar
  • Limoi bat
  • Melokotoizko mermelada
  • Mantekilla




Hau atera zaigu:

1 comentario: