miércoles, 25 de marzo de 2020

Txokolatezko bizkotxoa

Egun hauetan, ez utzi birusaren zapore gazia ahoan eta goxatu pixkat!
Egilea: Intza (LH6)
Osagaiak:
1 Yogur
2 azukre (jogurraren potoaren neurriak)
4 arrautza
4 irin (jogurraren…)
1 sobre legami
½ olio (jogurraren…)
¾ txokolate hautsa (jogurraren…)


Nola egin:
1- Labea berotzen jarri: 160-180 gradutara
2- Lau arrautzak bereiztu. Xuringoa/ Gorringoa
3-Xuringoak irabiagailuarekin agitz ongi nahastu. Nata bezalako masa bat lortu arte.
4-Jogurra, azukrea, gorringoak, olioa, legamia eta irina bol batean dena ongi nahastu.
5- Ongi nahasi ondoren, xuringoak orain egin dugun masara bota eta xuabe-xuabe nahastu.
6- Edukiontzian orea bota eta labera sartu 160-180 gradutan 25-35min.
7- Nahi duzun bazala apaindu eta prest dago jateko.


Zuen etxeetan errezeta paregabe hau egiterakoan, argazkia elkabanatu eta hemen zintzilikatuko dugu!
ON EGIN!!!

3 comentarios:

  1. A ze itxura ederra! Gustura probatuko nuke!

    ResponderEliminar
  2. Nik ere!! Etxean saiatuko naiz, eta ongi ateratzen bada, argazkia bidaliko dut... zeozer gelditzen bada;)))

    ResponderEliminar