sábado, 4 de abril de 2020

SUKALDE KONTUAK ALAINEREN ESKUTIK...

"KESADA"

Hauek dira osagaiak:
- 2 yogurt naturalak.
- 6 arraultze.
- 6 kesito.
- 2 baso nata ( yogurraren neurriak)
- 4 baso esne (yogurraren neurriak)
- 3 baso azukre (yogurraren neurriak)
- 2 baso iriña ( yogurraren neurriak)
Nola egin:
- Lehenik labea berotzen jarri. 180 gradotan sua behetik.
- Osagai guztiak ontzi batean jarri ta batidora batekin ongi nahasi.
- Nahasi ondoren molde batera bota, beti ere moldea guriña eta irinarekin izan dadilla ez itxekitzeko.
- Labean sartu eta gutti gora behera 60 bat minutos  eduki, beti ere begiratuz goitik sobera erre ez dadin.
- Egiña dagoenean atera labetik eta hozten utzi.
- Behin hoztu dela jateko prest dago.
 ON EGIN!!!

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario